От ПСЖ разкриха защо са отказали да продадат Килиан Мбапе на Реал Мадрид


От ПСЖ разкриха защо са отказали да продадат Килиан Мбапе на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

7643 0

Спортният президент на Пари Сен Жермен Леонардо разкри причината за провала в преговорите с Реал Мадрид за звездния нападател на парижани Килиан Мбапе. Леонардо призна, че в ПСЖ не са останали очаровани от подхода на Реал за трансфера на Мбапе, както и от предложената трансферна сума.

Леонардо коментира, че Кралският клуб е бил готов да плати сума по-малка от тази, която ПСЖ заплати на Монако за трансфера му преди няколко години. Парижани закупиха нападателя за 180 милиона евро, а сега са очаквали да получат по-висока оферта от Реал.

"Не бяхме доволни от отношението на Реал Мадрид. Да дойдеш в последната седмица от трансферния прозорец и да поискаш един от най-добрите футболисти в света... няма как да стане. Не смятахме офертата им за достатъчно добра при положение, че беше по-ниска от сумата, която ние платихме за Мбапе", коментира Леонардо пред Canal+.

Въпреки това очакванията са Реал Мадрид да привлече Килиан Мбапе през следващото лято, когато нападателят ще е свободен агент. "Белите" планират да заложат умопомрачителна клауза за откупуване в договора на Мбапе (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички