Почетино: Не вярвах в привличането на Меси


Почетино: Не вярвах в привличането на Меси
Снимка: Getty Images

1873 0

Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино призна, че първоначално не е вярвал в преминаването на Лионел Меси в тима. Аржентинският специалист говори и за адаптацията на своя сънародник във френския гранд.

"Ако трябва да съм честен, не вярвах, че Лео ще се присъедини към нас. Когато се появи възможност да подпишем с играч от такъв калибър, всичко мина толкова бързо и беше трудно да осъзнаем случващото се", заяви Почетино, цитиран от сайта на УЕФА.

"Лео много бързо се адаптира към отбора след пристигането си. Той се старае възможно най-бързо да се върне на своето топниво, за да покаже най-добрите си качества. Ние с него имаме връзка: двамата сме аржентинци, подкрепяме Нюелс Олд Бойс и сме родом от Росарио. Възхищавах се на Меси, още когато сам бях играч", допълва 49-годишният Почетино.

Както е известно, легендата на Барселона премина в ПСЖ това лято, след като стана ясно, че не може да подпише нов договор с Барселона. Той отиде в Париж като свободен агент. А как видя Серхио Агуеро дебюта на Меси за ПСЖ четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички