Почетино: Мбапе отново преговаря с нас, най-доброто решение за него е да остане


Почетино: Мбапе отново преговаря с нас, най-доброто решение за него е да остане
Снимка: Getty Images

2539 0

Килиан Мбапе превзе футболната сцена. 23-годишният нападател на ПСЖ е мечта за всеки клуб в света. В края на януари най-сериозна заявка за привличането му дойде от Реал Мадрид. От най-известните разследващи журналисти във футбола бе обявено официално споразумение между двете страни. Очаква се французинът да стъпи на "Сантяго Бернабеу" като свободен агент това лято. 

Треньорът на парижани - Моурисио Почетино, обаче не е на същото мнение. Според него в най-голям интерес за Мбапе е да остане на "Парк де Пренс". Той хвърли в смут феновете на "белия балет" с твърдението, че нападателят е подновил преговорите за оставане в клуба.

Световният шампион с Франция също каза, че вариант за преговори за нови условия в ПСЖ стои на масата. Това се случи след мача с Лориан миналата седмица, в който футболистът се записа с 2 гола и 3 асистенции.

"Разбира се, че оставането ми в ПСЖ е възможно", коментира той пред медиите. 

Наставникът на "червено-сините" съобщи, че Килиан може да сложи капитанската лента в предстоящия двубой с Клермон Фут утре. Това е възможно поради отсъствието на контузения капитан Маркиньос. 

Почетино отговори и на въпрос за ситуацията с Неймар и разочароващото му представяне през сезона.

"Не ми харесва този въпрос. ПСЖ привлече Неймар заради качествата, които винаги е притежавал. Той претърпя няколко контузии и работи усилено, за да се завърне. Като всеки атакуващ футболист, той има нужда от време, за да влезе в ритъм и да си върне увереността. След време може да го покаже", завърши аржентинецът.

Междувременно стана ясно, че от ръководството на ПСЖ към Мбапе е постъпило умопомрачително предложение за удължаване на договора му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички