Глас от Испания: Килиан Мбапе е казал на най-приближените си, че иска да напусне ПСЖ


Глас от Испания: Килиан Мбапе е казал на най-приближените си, че иска да напусне ПСЖ
Снимка: Getty Images

3762 0

След като публично изрази недоволството си от ПСЖ, чрез изявление в социалните мрежи, Килиан Мбапе отново е основната атракция на футболния пазар, както беше миналото лято. Това подчертава испанският журналист Еду Агире, обявявайки "бомба" в известното предаване "Чирингито".

Журналистът твърди, че е научил от достоверни източници за недоволството на Мбапе от ПСЖ. Всъщност, то е станало толкова голямо, че нападателят е нямал никакви съмнения дали иска да остане - и е взел решение да си тръгне.

"Мбапе е казал на най-приближените си, че иска да напусне ПСЖ. Той отдавна съжалява за случилото се миналата година през май (когато удължи договора си). Той обаче има договор до 2024 година. Решението му обаче е взето. Все пак можем да кажем, че отношенията между ПСЖ и Мбапе имат изтичащ срок - лятото на 2024 година", сподели Агире.

Мбапе беше свързван с преминаване в Реал Мадрид миналата година, като дори публично изрази желанието си да направи трансфер, но ПСЖ му предложи добър договор със 100 милиона евро на сезон и той остана. В договора има клауза, че през юни 2024 година, ако футболистът иска да напусне, той има право да си тръгне и да не продължи ангажимента, затова Агире е убеден, че французинът ще си търси нов отбор скоро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш шеф на Барселона даде трансферен съвет на Лео Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички