Децата, суичър и шапка: С какви ритуали Антонела Рокуцо помага на Лео Меси преди мач?


Децата, суичър и шапка: С какви ритуали Антонела Рокуцо помага на Лео Меси преди мач?
Снимка: Getty images

2879 0

Един от най-великите футболисти в историята - Лео Меси, вече дълги години черпи вдъхновение от своята прекрасна половинка Антонела Рокуцо.

Освен мир, любов и уважение, аржентинската красавица помага на своя любим с някои ритуали преди всеки път 7-кратният носител на "Златната топка" да излезе на терена.

Ритуалите на Ракуцо

Антонела има някои специални вещи, които носи със себе си преди мач на съпруга си. Сред тях са определен пуловер, чанта и шапка. Освен това, се опитва винаги да е заедно с всичките деца на звездната двойка. Рокуцо отправя и молитви преди даден двубой.

Въпросните ритуали изглежда сработиха по време на Световното първенство в Катар миналата година. Аржентина и Лео Меси постигнаха мечтания триумф на Мондиала, а суперзвездата на ПСЖ грабна и наградата "Златна топка" на турнира, записвайки 7 гола и 3 асистенции.

Самата Антонела може да изиграе много важна роля в решаването на един от най-задаваните въпроси последно време, а именно - къде ще продължи легендарната кариера на Меси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички