"Килиан Сен-Жермен" ли е ПСЖ? Клубът за пореден път "клекна" пред Килиан Мбапе (ВИДЕО)


"Килиан Сен-Жермен" ли е ПСЖ? Клубът за пореден път "клекна" пред Килиан Мбапе (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1825 0

ПСЖ взе решение да изтрие видеото си относно сезонните карти за следващата кампания в Лига 1. Причина за това е скандалът, който се разрази между клуба и една от суперзвездите му - Килиан Мбапе.

Какво ядоса Мбапе?

Френският голмайстор не остана очарован от видяното в клипа. Той използва социалните мрежи, за да изрази недоволството си от това, че маркетинг отделът на парижани се е възползвал от лика му без изричното негово позволение.

Как реагира той?

"В нито един момент не бях информиран за това. Не съм съгласен с публикуваното видео. ПСЖ е топ клуб и семейство, но това не е Килиан Сен-Жермен. Това е причината да се боря за върху индивидуалния имидж", написа той в своя "Инстаграм" профил.

Отговорът на "принцовете"

В клуба останали изненадани от реакцията на футболиста, но предпочели да не влизат в пререкания с него и изтрили клипчето, информира местният журналист Хадриен Грение. Те искат да запазят добрите си взаимоотношения с тарана, който за пореден сезон блести с фланелката на "принцовете". Към момента той има 31 гола и 8 асистенции в 34 мача с тима във всички турнири.

Като причина парижани да не отговорят на звездата може да бъде разгледан и фактът, че той отново бива прелъстяван и свързван с Реал Мадрид.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички