Бесен Килиан Мбапе нападна ПСЖ в социалните мрежи


Бесен Килиан Мбапе нападна ПСЖ в социалните мрежи
Снимка: Getty Images

2427 0

Голямата звезда на ПСЖ Килиан Мбапе нападна своя клуб в социалните мрежи, след като парижани са използвали неговия лик в рекламна кампания за продажбата на билети за следващия сезон.

"В нито един момент не бях информиран за това. Това прилича на базово интервю по време на маркетинг ден за клуба. Не съм съгласен с публикуваното видео", написа Мбапе в своя Instagram профил.

"Ето защо се боря за правата върху индивидуалния имидж. ПСЖ е голям клуб и голяма семейство, но това не е Килиан Сен Жермен", добави още младият французин.

Мбапе подписа нов тригодишен договор с ПСЖ през май 2022 г. Договорът го прави най-влиятелната фигура на "Парк де Пренс". Той ще получи 250 милиона евро в продължение на три години. Освен това се съобщаваше, че любимецът на парижани дори има правото да взима важни решение в клуба.

В средата на сезона обаче отново се зародиха слуховете за евентуална раздяла между Мбапе и ПСЖ. Фаворит за подписа му е Реал Мадрид, който бе много близо до привличането му през изминалата година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мбапе иска възможно най-скоро да премине в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички