Послушай сърцето си! Бивш шеф в Барселона с трансферен съвет към Лео Меси


Послушай сърцето си! Бивш шеф в Барселона с трансферен съвет към Лео Меси
Снимка: Getty Images

2923 0

Бившият президент на Барселона - Жоан Гаспарт, даде ценен съвет на суперзвездата на ПСЖ и легенда на каталунците Лео Меси.

Специалистът посъветва аржентинеца да послуша сърцето си при взимането на решение за своето бъдеще и да осъществи дългоочакваното си завръщане на "Камп Ноу".

Мнението на Меси

Интерес към Меси не липсва. Последната оферта, която той получи към момента, бе на стойност рекордните 400 млн. евро годишно от саудитския Ал-Хилал. Въпреки това, според Фабрицио Романо, Лео е отказал в желанието си да продължи в Европа. Че това е правилната стъпка смята и самият Гаспарт.

"Там го освиркват, тук го приветстват"

"Това беше демонстрация на колко всъщност Меси бива ценен. Там го освиркват, а тук го приветстват. Това е просто напомняне, че домът му е тук и Лео знае колко много всъщност го иска", коментира Гаспарт пред "TyC Sports" по повод възгласите "Меси, Меси" по време на последното "Ел Класико".

"Ако решаваш от икономическа гледна точка, със сигурност ще имаш по-добри оферти. Ако обаче го правиш със сърце, няма да намериш място на света, което ще обичаш като тук (Барселона)", допълни още той.

Докато Меси умува за каталунците, нагли крадци се опитаха да ограбят дома му в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички