Андер Ерера за ситуацията в ПСЖ: Меси, Неймар и Мбапе се уважават


Андер Ерера за ситуацията в ПСЖ: Меси, Неймар и Мбапе се уважават
Снимка: Getty Images

2834 0

Футболистът на ПСЖ, който в момента играе под наем в Атлетико Билбао - Андер Ерера, заяви, че не е ставал свидетел на никакви свади в съблекалнята на парижани между трите звезди - Килиан Мбапе, Неймар и Лионел Меси

Проблемите на "богатия" клуб

От началото на сезон 2022/23 парижани са разтърсени от спекулации относно Меси, Мбапе и Неймар. Офанзивното трио влезе в новините заради предполагаемия разрив между Мбапе и Неймар, като Меси предпочете да застане на страната на последния.

Андер Ерера обаче застана пред ESPN и опроверга това, заявявайки, че тримата професионалисти се уважават много, а медиите просто хиперболизират.

Уважението между Меси, Неймар и Мбапе

"Мисля, че е добре Неймар да играе с Лионел Меси, за Меси е добре да играе с Неймар и е фантастично за Килиан Мбапе да израства около тях. За тях се говори всеки ден. Когато имате тези имена в отбора, ако не печелите всеки мач с 6-0, ще бъдете разкъсани от критики", каза Ерера.

"Четох историите в медиите, когато бях там, че има проблем или бой в съблекалнята. Бях в съблекалнята и нямаше конфликти. Те преувеличават всичко. Вече не съм там, но и аз чета историите и не им вярвам, защото знам какво е - тримата се уважават много", добави още аржентинецът.

Междувременно пък се появи информация защо всъщност Килиан Мбапе е бил недоволен от Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички