Стана ясно защо Килиан Мбапе е недоволен от Неймар


Стана ясно защо Килиан Мбапе е недоволен от Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

3835 0

Отношенията между двете звезди на ПСЖ - Килиан Мбапе и Неймар, започват лека-полека да се разнищват. Френският футболист смята, че неговият съотборник не е достатъчно енергичен на терена, предава авторитетното издание "El Pais".

Недоволството на Мбапе

Според френското издание младият нападател е страшно недоволен от енергията, която Неймар показва на терена. Мбапе е на мнението, че това дърпа ПСЖ само и единствено назад, а бразилецът, като един от лидерите на отбора, трябва да влезе в ритъм и да служи като пример за останалите играчи в съблекалнята.

Сагата между двете звезди

Малко преди да затвори летният трансферен прозорец излезе новината, че Килиан Мбапе иска ПСЖ да продаде Неймар незабавно. Беше се появила и информация, която гласеше, че е имало сериозна свада между двете суперзвезди в съблекалнята на парижани. Мениджърът на френския гранд Кристоф Галтие трябваше на няколко пъти да уверява медии и привърженици, че няма никакво напрежение между двамата футболисти, но все повече и повече спекулации изплуват за техните обтегнати отношения.

Защо Мбапе и Неймар трябва да изгладят отношенията си?

ПСЖ успя да сформира доста силен отбор, който е готов да предизвика всички грандове за спечелването на Шампионска лига - цел номер 1 за парижани. Поредна свада между Мбапе и Неймар може само и единствено да раздели съблекалнята, което да отклони вниманието от основната цел и да доведе до серия от незадоволителни резултати.

Главоболията за Неймар не приключват с напрежението във Франция. Бразилецът започва да води и важна битка в съда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички