ПСЖ избра кой ще води преговорите за подновяване на контракта на Лионел Меси


ПСЖ избра кой ще води преговорите за подновяване на контракта на Лионел Меси
Снимка: Getty Images

2829 0

Очаква се много скоро френският гранд ПСЖ и Лионел Меси да седнат на масата за преговори. Управата на парижани дори вече е избрала човека, който да води този "диспут", съобщава изданието "Le10 Sport".

Това ще бъде португалецът Луис Кампос, който в момента се изявява като един от клубните съветници. Според информацията задачата му няма да бъде никак лека. Той ще трябва да убеди Меси да подпише договор, който ще му осигурява по-малко заплащане. В момента аржентинеца прибира по 30 милиона годишно, но ако се съгласи на същото условие това може да създаде проблем на ПСЖ с финансовите власти.

ПСЖ знае отлично колко важен е Меси за сегашната селекция на Кристоф Галтие и ще изпробва всеки трик, за да го задържи на "Парк де Пренс". Неотдавна пък се появиха най-различни информации, че Меси иска да изчака след края на Мондиал 2022, за да прегледа опциите пред себе си.

Контрактът на аржентинеца изтича след края на настоящия сезон и има голяма вероятност той да пожелае да се върне в Барселона, чието име се спряга най-много за следващата дестинация на Бълхата.

Още новини за ПСЖ четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички