Звездата на Манчестър Юнайтед Фред го отнесе след резила срещу Лийдс


Звездата на Манчестър Юнайтед Фред го отнесе след резила срещу Лийдс
Снимка: Getty Images

4323 0

Бившият играч на Ливърпул - Чарли Адам, сподели, че не е особено впечатлен от представянето на звездата на Манчестър Юнайтед - Фред, по време на мача на тима с Лийдс, завършил при равенство 2:2.

Възпитаниците на Ерик тен Хаг приеха "белите" на "Олд Трафорд" на 8-и февруари. Английският гранд се надяваше да скъси максимално дистанцията до втория Манчестър Сити с оглед неособено претенциозния си съперник.

Това обаче не се случи и новият временен треньор на Лийдс Крис Армас се поздрави с точка. Много отдадоха негативния резултат на липсата на Каземиро и Кристиан Ериксен в средата на игрището, които бяха заменени от Фред и новото попълнение Марсел Забицер. Двамата обаче не съумяха да покажат най-доброто, на което са способни и отнесоха част от критиките.

"Мисля, че липсата на Каземиро и Ериксен беше осезаема. Ако ги погледнеш, те са футболисти на топ ниво. Снощи виждах Фред, виждах и Забицер. Да, това е първият му мач, но от Фред очаквах повече. Той е национален състезател, но постоянно губеше топката или я връщаше. Ситуацията за Юнайтед ставаше все по-трудна, когато топката се връщаше, а той го правеше постоянно", коментира Адам пред "BBC" и продължи.

"Може да се отдаде на умора, но е нужно централните полузащитници да излязат и да диктуват темпото на играта. Хора като Каземиро и Ериксен. Когато е 2:2 10 минути преди края, се нуждаеш от някого като Ериксен, който да може да контролира мача. Да разтегли по крилата, да достави топката на опасните футболисти, които да създадат проблеми. Липсваше им малко качество", допълни той.

Ето какво каза и треньорът на Юнайтед Ерик тен Хаг след равенството с Лийдс

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички