Манчестър Юнайтед - Лийдс по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?


Манчестър Юнайтед - Лийдс по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

3549 0

Манчестър Юнайтед ще се опита да удължи своята победна серия на "Олд Трафорд" до 14 мача във всички турнири. Това ще се случи в днешния двубой срещу Лийдс в първата от две срещи в рамките на една седмица. Срещата е от 22 часа и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

През уикенда отборът на Ерик Тен Хаг победи Кристъл Палас с 2:1, докато страховете на "белите" от изпадане се задълбочиха след поражението с 1:0 от Нотингам Форест. След поражението Лийдс се раздели и с треньора си - Джеси Марш и все още нямат назначен нов за постоянно.

Тен Хаг пък има не малко кадрови проблеми за днешната среща. Кристиан Ериксен, Скот МакТоминей, Дони ван де Бек, Антони Марсиал и Антони са с контузии, а Каземиро е наказан заради червения си картон от мача с Кристъл Палас.

Ман Юнайтед взе 10 точки от 12 възможни рещу Лийдс, откакто Лийдс спечели промоция обратно във Висшата лига през 2020 г. Включително записаха победи с 6:2 и 5:1 на "Олд Трафорд". Последният им двубой също завърши с голово шоу при успеха на "червените дяволи" с 4:2 като гост. Срещата между Манчестър Юнайтед и Лийдс ще бъде предавана в ефира на Diema Sport 2.

А кои играчи са напът да напуснат Манчестър Юнайтед- вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички