Събарят "Олд Трафорд" при нови собственици на Манчестър Юнайтед?


Събарят "Олд Трафорд" при нови собственици на Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images

2995 0

Емирът на Катар - Шейх Тамим бин Хамад Ал Тани, е фен на Манчестър Юнайтед и според британската медия "Daily Mail" богатата на петрол държава иска да купи клуба от семейство Глейзър.

Съобщава се, че ако това се случи, то новата управа на "червените дяволи" ще разработи планове за разрушаването на стадиона "Олд Трафорд", за да може да построи ново, по-модерно съоръжение.

В Катар вярват, че клуб от статута на Юнайтед се нуждае от нов стадион, който да отговаря на най-високите стандарти и нива в елита на Англия - Висшата лига.

Бившата звезда на Юнайтед - Кристиано Роналдо, наскоро изрази оплакванията си от стадиона в интервю за Пиърс Морган. Той посочи липсата на напредък в модернизирането на стадиона и тренировъчните съоръжения като едно от основните си притеснения, преди клубът да прекрати договора му в края на миналата година.

Отбори от Висшата лига като Тотнъм, Арсенал и Манчестър Сити, могат да се похвалят с модерни стадиони. Други клубове - като Евертън, също строят нови стадиони. Според мнозина това подчертава значението на модернизирането на съоръженията, за да остане един отбор конкурентоспособен на Острова.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Фамилията Глейзър продава Юнайтед със сериозен дълг?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички