Само при едно условие от Барселона са готови да се разделят с Ансу Фати


Само при едно условие от Барселона са готови да се разделят с Ансу Фати
Снимка: Getty Images

3678 0

Футболистът на Барселона - Ансу Фати, е сред най-обсъжданите имена, които ще привлекат вниманието и по време на летния трансферен прозорец. А причините са няколко. Първата е, че Фати не получава достатъчно игрови минути, освен това каталунците имат сериозни финансови проблеми, а част от тях може да се разрешат с неговата продажба.

Един от големите кандидати за подписа му е Манчестър Юнайтед, който иска да се подсили именно в нападение. Ансу е много привлекателен играч за много клубове и Барса знае за интереса около него. Според тях обаче не е настъпил моментът за действия и нямат да настояват за продажба.

Идеята както на спортното ръководство, така и на треньорския щаб е да се сплотят около играча и да се надяват, че играчът ще е щастлив на "Камп Ноу". От клуба са наясно, че има много време до лятото, но всички сценарии за развитие са отворени.

Миналия сезон Френки де Йонг беше играчът, който беше спряган да напуска. Холандецът не се беше адаптирал съвсем към схемата на Шави и не бе доволен от ролята си като резерва. Ситуацията му накара Манчестър Юнайтед и Челси да направят ходи за привличането му, но напразно, тъй като избра да остане на "Камп Ноу".

Според медиите в Испания до продажба на Фати може да се стигне единствено, ако играчът поиска това. Агентът на играча Жорже Мендеш натрупа интерес през последните седмици. Португалецът винаги е една крачка пред останалите по отношение на това, което може да се случи и има решения за бъдещето на Ансу. Клубове от Висшата лига като Юнайтед биха били готови да сложат много пари на масата и това със сигурност трябва да се обмисли в Барселона.

А ето кой играч иска да привлече Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички