"Знаете отговора"! Ядосаха Пеп Гуардиола с въпрос за Джуд Белингам, той реагира остро


"Знаете отговора"! Ядосаха Пеп Гуардиола с въпрос за Джуд Белингам, той реагира остро
Снимка: Getty Images

2271 0

Треньорът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, коментира слуховете, свързващи клуба с евентуален трансфер на звездата на Борусия Дортмунд Джуд Белингам по време на летния трансферен прозорец.

19-годишният полузащитник често бива свързван с редица грандове, сред които "гражданите", Реал Мадрид, Ливърпул и ПСЖ. След като стана ясно, че мърсисайдци почти сигурно са аут от надпреварата за подписа му, въпросът за халфа на "Етихад" отново бе повдигнат. 

Гуардиола обаче не остана особено доволен от този факт. На пресконференция преди двубоя с Лестър в събота специалистът бе попитан за пореден път относно Белингам. Той реагира бурно на въпроса, отказвайки да даде категоричен отговор.

"Знаете отговора"!

"На колко пресконференции сте присъствали тук? Знаете отговора, не е нужно да казвам. Трябва да се подготвите по-добре. Идвате тук, следователно подготвяте въпросите си, знаейки какъв отговор ще дам на тях. Следващият", отсече наставникът на "гражданите".

Очаква се тийнейджърът да напусне Борусия още това лято след страхотния сезон, който изиграва до момента. Той записа 10 гола и 7 асистенции в 37 мача във всички турнири с германския гранд. Манчестър Сити обаче изглежда малко вероятна дестинация, предвид претенциите на халфа, с които се спекулира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички