"Имам предчувствие"! Легенда на Ливърпул отписа Реал Мадрид в битката за Джуд Белингам


"Имам предчувствие"! Легенда на Ливърпул отписа Реал Мадрид в битката за Джуд Белингам
Снимка: Getty Images

5469 0

Легендата на Ливърпул - Дани Мърфи, изрази увереност, че един от най-талантливите футболисти в европейския футбол - Джуд Белингам, може също да придобие подобен статут, ако евентуален негов трансфер на "Анфийлд" стане факт.

Английският гранд бива определян като една от най-вероятните следващи дестинации в кариерата на едва 19-годишния полузащитник. Мърсисайдци обаче имат сериозна конкуренция пред тази си амбиция в лицето на клубове като Реал Мадрид, Манчестър Сити и други.

В Мадрид имат традиция да надделяват на пазара

Съвсем наскоро "кралския клуб" отне друга от трансферните цели на "червените" и отново играч в центъра на терена - Орелиен Чуамени, който подсили редиците на Карло Анчелоти миналото лято. Според Мърфи обаче, случаят с Белингам е различен и той би се радвал да се завърне в родината си.

Изправени ли са този път пред провал?

"Ако за Деклан Райс има повече от един желаещ във Висшата лига, то Белингам би могъл да избере измежду всеки клуб в Европа. Това, което постигна с Борусия Дортмунд на само 19 години, е изумително. Сигурен съм, че в Реал Мадрид ще се влюбят в него, но имам предчувствие, че той би предпочел да се завърне в Англия и да бъде по-близо до семейството си", заяви Мърфи пред "Daily Mail" и продължи, споделяйки как Юрген Клоп е съумял да убеди Върджил ван Дайк да подпише с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички