Не иска шейхове и милиардери! Цел №1 Джуд Белингам разгневи 3 клуба с отказа си


Не иска шейхове и милиардери! Цел №1 Джуд Белингам разгневи 3 клуба с отказа си
Снимка: GettyImages

4255 0

Трансферна цел №1 на редица от най-големите клубове в Европа - Джуд Белингам, ядоса част от претендентите за подписа му, отрязвайки мераците им да привлекат в редиците си един от най-обещаващите таланти във футбола.

Без шейхове и милиардери

"BILD" информира, че английският полузащитник отказва да премине през лятото както в Челси, така и в ПСЖ, с които често бива свързван. Самият той споделя, че от своя страна не вижда подобен ход като възможен. Изданието информира, че халфът е заявил нежеланието да стане част от клуб, управляван от шейхове или изявени милиардери, което от своя страна изключва и Манчестър Сити.

Парижани, разбира се, биват оправлявани от емира на Катар - Тамим бин Хамад Ал Тани. Челси от своя страна вече е собственост на популярния американски милиардер Тод Боули.

Кой води битката за халфа?

С отказа към трите гранд на първа линия излизат Реал Мадрид и Ливърпул. Съвсем наскоро излязоха твърдения, че мърсисайдци също са аут от надпреварата, докато "BILD" споделя, че "кралския клуб" е отправил оферта на стойност 100 млн. евро с възможност за нарастване до 150 с определени бонуси за 19-годишния полузащитник. За негово възнаграждение се готвят около 20 млн. евро годишно.

Въпреки всичко това, на "Анфийлд" все още таят надежди, че Белингам ще облече червения екип.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички