Попитаха Юрген Клоп за Белингам, а той даде пример с 5-годишно дете и Ферари


Попитаха Юрген Клоп за Белингам, а той даде пример с 5-годишно дете и Ферари
Снимка: Getty Images

4467 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, говори пред журналисти в дните преди гостуването на Лийдс от 31-вия кръг на Висшата лига (17 април, 22:00 часа). По време на пресконференцията, той бе помолен да коментира слуховете, които свързват звездата на Борусия Дортмунд Джуд Белингам с мърсисайдци.

"Нямам какво да кажа по темата, ако трябва да съм честен. Не става въпрос само за Джуд Белингам. Никога не съм разбирал защо непрекъснато говорим за неща, които теоретично не можем да имаме. Не можем да вземем шестима нови футболисти през лятото, когато всеки струва по 100 милиона паунда, примерно", обясни Клоп и допълни:

"Трябва да знаеш какви са възможностите ти. Ние не сме малки деца. Попитайте някое 5-годишно какво иска за Коледа и то ще ви каже "Ферари", но това не би било добра идея - прекалено скъпо е, а и така или иначе дори не може да го кара. Така стоят нещата".

"Винаги съм работил по този начин. Правим всичко възможно, за да си осигурим това, от което се нуждаем и което искаме, но понякога има моменти, когато трябва да приемеш, че това или онова не e по твоите възможности, да се отдръпнеш и да опиташ нещо друго", завърши темата треньорът на Ливърпул.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Черният списък на Ерик тен Хаг: Гони 13 играчи от Манчестър Юнайтед, за да атакува титлата следващия сезон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички