"За първи път ми се случва" и "Нямаше никакъв късмет" - как треньорите на Ливърпул и Лестър коментираха двата автогола на Ваут Фаес?


"За първи път ми се случва" и "Нямаше никакъв късмет" - как треньорите на Ливърпул и Лестър коментираха двата автогола на Ваут Фаес?
Снимка: Getty Images

4652 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, заяви, че съчувства на защитника на Лестър Ваут Фаес, който си отбеляза два автогола при победата на мърсисайдци с 2:1 в петък вечер в среща от 18-ия кръг на английската Висша лига.

"За първи път ми се случва играч да си отбележи два автогола и наистина му съчувствам. При първия имаше малшанс, а при втория нямаше как да реагира. Разбира се, че му съчувствам. Но момчето ще го преодолее. Брендън Роджърс ще му помогне и всичко ще бъде наред", изрази увереност Клоп след последния съдийски сигнал.

Самият треньор на "лисиците" на свой ред изтъкна факта, че националът на Белгия е загубил игрови ритъм покрай Мондиал 2022:

"Обикновено той взима правилните решения, но днес нямаше никакъв късмет. Ваут беше на Световното първенство, но не игра нито минута, така че може би му трябва малко време да си върне игровия ритъм. Вече е показал нивото, на което може да бъде. Мисля, че през второто полувреме демонстрира брилянтна реакция!", каза Роджърс след мача.

*В следващия кръг на Острова тимът му е домакин на Фулъм (3 януари), а Ливърпул гостува на Брентфорд (2 януари).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - На Острова скастриха здраво наставника на Ливърпул Юрген Клоп

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички