Карло Анчелоти отличи младок от Реал Мадрид и предупреди: Ще видите различен Бензема през 2023 година


Карло Анчелоти отличи младок от Реал Мадрид и предупреди: Ще видите различен Бензема през 2023 година
Снимка: Getty Images

3049 0

"Виждам го, че е много мотивиран и мисля, че ще видите различен Бензема от сега нататък през 2023 година" - това заяви треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти след трудната победа на неговия тим при гостуването на Валядолид от 15-ия кръг на Ла Лига.

Във вечерта на 30 декември (петък) "белия балет" надделя с 2:0 над 12-ия в класирането. И двете попадения бяха дело на носителя на "Златната топка", но паднаха чак след 83-ата минута и след като домакините бяха останали с човек по-малко на терена.

"Има много добри новини след този мач - първо резултатът, след това представянето на Тибо Куртоа, двата гола на Карим. Завършихме една невероятна година по най-добрия възможен начин. Беше наистина трудно. Влязохме добре в срещата, след това имахме трудни моменти, но се справихме в края на мача", обясни наставникът на Реал на пресконференцията си след успеха и допълни: "Никога не е лесно, когато се завръщаш от дълга пауза, нормално е да има трудности. Футболистите са в различна кондиция, някои от тях пристигнаха вчера".

Татко Карло отличи и представянето на 20-годишния Едуардо Камавинга, който се появи на смяна в 69-ата минута (на мястото на Дани Себайос) и раздвижи играта на отбора: "Той го показва, откакто е дошъл. Винаги прави разликата, когато се появи на терена, защото разполага с много енергия. Той е много важен играч за нас!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кристиано Роналдо разкри защо обърна гръб на Европа и подписа в Саудитска Арабия

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички