На Острова скастриха здраво наставника на Ливърпул Юрген Клоп


На Острова скастриха здраво наставника на Ливърпул Юрген Клоп
Снимка: Getty Images

1635 0

Бившият защитник на Тотнъм - Алън Хътън изпрати съобщение до мениджъра на Ливърпул - Юрген Клоп, заявявайки, че той трябва да свикне с претоварения график на мачовете, ако иска неговият тим да продължи да се състезава на най-високото ниво.

Освен с футболния си гений Юрген Клоп е познат и с факта, че доста често се оплаква от натоварения график на неговия отбор във Висшата лига. Ето какво имаше да каже Хътън по темата.

"Те ще трябва да свикнат с това, просто е. Наистина е лудост в днешно време, но трудно може да се променят тези неща. В миналите години сте играли може би 30 или 35 игри, сега тези момчета играят по 60. Невероятно е", каза Хътън.

"Те винаги успяват да стигнат напред в турнирите, в които играят. Разбира се, това е причината да са голям отбор, но ако искат да се състезават на най-високото ниво, това е броят на игрите, през които трябва да преминат", добави още британецът.

Графикът на Ливърпул през изминалия сезон бе умопомрачителен. Мърсисайдци изиграха всеки от 63-те възможни мача през миналия сезон, като стигна до финала на три състезания - ФА Къп, Карабао Къп и Шампионска лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първите думи на Коди Гакпо като футболист на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички