Клоп с изненадваща цел за Ливърпул след привличането на Гакпо


Клоп с изненадваща цел за Ливърпул след привличането на Гакпо
Снимка: Getty Images

2375 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, направи любопитен коментар около ситуацията във Висшата лига, където тепърва ще става ясно кой ще триумфира в най-интересната надпревара от света на футбола.

Германецът отчете, че през настоящия сезон борбата включва много повече отбори в битката за челните позиции и мърсисайдци ще се борят за влизане в топ 4 на елитното първенство. 

"Този ​​сезон говорим за топ 7. Сега всички знаем, че Нюкасъл е много силен съперник. Само четири отбора ще се класират за Шампионската лига. Изглежда, че остават две места - Арсенал прави изключителен сезон. Сити си е Сити. Манчестър Юнайтед очевидно се завръща, Тотнъм се бори здраво, Челси още има шанс. Ще бъде трудно.

Трябва да имаме изключителен втори полусезон, за да се класираме за Шампионската лига. Това е нашата цел. Видно е с какви качествени състезатели разполагаме, но все още много неща зависят от нас. Ние сме под напрежение, като другите отбори, защото да знаем, че изоставаме с няколко точки, не е най-приятното чувство. Очаква ни голяма битка с много прекрасни мачове", обясни Клоп пред Daily Mail.

Към този момент Арсенал е лидер във Висшата лига с 40 точки, докато настоящият шампион Манчестър Сити е втори с 35 пункта. Нюкасъл затваря челната тройка с 33 точки. Тотнъм (30) и Ман Юнайтед (29) са четвърти и пети. Ливърпул е шести с 25 точки.

Вижте за кога може да се отложи дебюта на Коди Гакпо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички