Въпреки червените картони за Фулъм: ФА нарочи и обвини и Манчестър Юнайтед в скандалите


Въпреки червените картони за Фулъм: ФА нарочи и обвини и Манчестър Юнайтед в скандалите
Снимка: Getty Images

2118 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед е с повдигнати обвинения от ФА след мелето, което се разрази по време на двубоя с Фулъм от ФА Къп преди дни. Той бе спечелен от "червените дяволи" с 3:1.

Лондончани играеха по-добре през големи периоди от срещата и водеха заслужено с 1:0, но в 72-рата минута всичко се срина. Тогава Вилиан направи дузпа, спасявайки с ръка на голлинията. Последва червен картон за него и за Александър Митрович, който изблъска съдията и гневно протестираше. Наставникът Марко Силва също бе изгонен.

Въпреки че Фулъм прегреши повече, от ФА са погнали и Юнайтед. А причината е фактът, че играчите на тима наобиколиха главния съдия Крис Кавана и "дяволите" не успя да контролират футболистите си. Ето какво написаха от ФА:

"Манчестър Юнайтед е с повдигнати обвинения, след като играчите на клуба наобиколиха рефера в 71-вата минута в мача срещу Фулъм от ФА Къп. Заключено е, че Манчестър Юнайтед не успяха да спрат играчите си и да ги накарат да се държат подобаващо, както и да не се държат по толкова неподходящ начин. Манчестър Юнайтед има време до понеделник, 27-и март, за да отговори".

Междувременно се появи информация, че се готви космическа оферта за Манчестър Юнайтед, която чупи рекорда в спорта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички