"Играе ми се в голям клуб"! Трансферна цел на Манчестър Юнайтед намигна на Ерик тен Хаг


"Играе ми се в голям клуб"! Трансферна цел на Манчестър Юнайтед намигна на Ерик тен Хаг
Снимка: Getty Images

12299 0

Централният нападател на Айнтрахт Франкфурт - Рандал Коло Муани, коментира своето бъдеще след зачестилите информации, свързващи го с трансфер в Манчестър Юнайтед.

Казусът в атака пред Тен Хаг

Първата цел пред тима, воден от Ерик тен Хаг през лятото, ще бъде намирането на подходящ играч за върха на атаката. След скандалната раздяла с Кристиано Роналдо миналата година под наем бе привлечен Ваут Вегхорст от Бърнли. Предвид представянето му обаче, по всичко личи отборът ще търси и друга алтернатива. Именно Муани е един от считаните за най-вероятна такава.

Муани иска ново предизвикателство

"Говорихме много за това вече, но опитвам да се фокусирам върху моя отбор. Продължаваме с мачовете и ще видим през лятото. В последствие, винаги съм мечтал да играя за големи клубове. Мислех как ще се нуждая от малко време за адаптация, може би година. Всичко обаче "гръмна". Готов съм за каквото и да е предизвикателство. Всеки път карам клуба да ми дава статистиките ми след мач", коментира таранът пред "L'Equipe" и продължи.

"Споделям ги с моя треньор, за да знае какво трябва да подобрим. Правя много голове и асистенции, но не на нивото, което трябва да бъда. Все още ми липсват някои неща. Това е едва третият ми пълен сезон като професионалист", допълни още той.

Формата на Муани през сезона

24-годишният Коло записа 16 гола и 14 асистенции в 35 мача във всички турнири с Айнтрахт през сезона до момента. Той се представи на изключително високо ниво и по време на Световното първенство в Катар. 

Именно това е в основата на сериозната сума, за която от клуба са готови да се разделят с него.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички