За "лошия период" в Юнайтед и колко силно е саудитското първенство - отговорът на Кристиано Роналдо


За "лошия период" в Юнайтед и колко силно е саудитското първенство - отговорът на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

3215 0

Капитанът на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо сподели, че е преминал през най-слабия период в кариерата си в началото на този сезон. Именно това е довело до напускането му на Манчестър Юнайтед. Припомняме, че Роналдо се раздели с "червените дяволи" точно преди Световното първенство в Катар след скандално интервю, в което нападна сериозно клуба. След това португалецът подписа в Саудитска Арабия с отбора на Ал Насър.

"Ласкавите" думи по адрес на Юнайтед и колко далеч е саудитското първенство от Висшата лига

"Понякога, когато си на върха на планината, не виждаш какво става под теб. Аз имах лош период в моята кариера. Нямам проблем да призная това. Но животът продължава. Може би за пръв път попаднах в такава дупка. Това е част от растежа на човек. Сега се чувствам по-подготвен и това бе важен урок за мен. Смятам, че станах по-добър човек", заяви Роналдо на пресконференция преди предстоящите европейски квалификации с Лихтенщайн и Люксембург.

Относно разликата между двете последни първенства в неговата кариера. "Саудитската лига не е на нивото на Висшата лига на Англия. Но бях изумен от позитивизма, който имат хората там. Ако продължат да следват плана, който имат, няма да е далеч денят, в който това ще бъде петото или шестото най-силно първенство в света", заяви нападателят. Самият Роналдо не пожела да разкрие докога ще е част от отбора на Португалия, както и дали ще играе на Евро 2024 и Мондиал 2026.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички