Вкарва, но забравя: Ерлинг Холанд с голяма изцепка на почивката срещу Арсенал


Вкарва, но забравя: Ерлинг Холанд с голяма изцепка на почивката срещу Арсенал
Снимка: Getty Images

17918 0

Голямата звезда на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, се отчете с попадение срещу Арсенал в голямото дерби от английската Висша лига вчера (15 февруари). По-късно обаче норвежецът си призна, че е сгафил жестоко на почивката на мача.

"Честно, не помня"

Ерлинг Холанд разкри, че е забравил какво е казал Пеп Гуардиола на играчите на Манчестър Сити на полувремето, което им е помогнало да победят отбора на "топчиите".

"Получихме малки корекции и наставления на полувремето от мениджъра, в крайна сметка не показвахме качество и трябваше някой да мотивира всеки един играч, а това се случи", каза Холанд в интервю след дербито.

"Честно, не помня какви бяха те. Но съм изключително радостен, че спечелихме. Много съм щастлив. Понякога трябва да играем малко по-освободено, без да има напрежение и точно това направихме днес. Толкова съм горд с всеки един от тима", добави още норвежецът.

Сити ликува на върха

"Гражданите" заеха първата позиция в таблицата на английския елит. Момчетата на Гуардиола са с равен брой точки с Арсенал, но с по-добра голова разлика. Възпитаниците на Микел Артета обаче имат мач по-малко, който може да се окаже ключов.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Де Бройне се превърна в Терминатор: Блъсна Артета, а след това посрещна летящи бутилки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички