Артета: Бяхме притиснали Манчестър Сити в големите моменти


Артета: Бяхме притиснали Манчестър Сити в големите моменти
Снимка: Getty Images

2651 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета очаквано бе разочарован след загубата на своя тим от Манчестър Сити в дербито във Висшата лига снощи. "Топчиите" отстъпиха с 1:3 в мача със съперника си за титлата в Англия.

"Разочарован съм, защото загубихме. Мисля, че се получи невероятен сблъсък между два отбора и когато ги бяхме притиснали, им дадохме да ни вкарат головете. От друга страна имахме три отлични положения и не успяхме да ги реализираме", започна испанецът след поражението.

"За да ги победим, трябва да играем над възможностите си, защото те са толкова силен тим! Бяхме ги притиснали в големите моменти. В индивидуални ситуации те бяха по-добри от нас. През втората част също, имахме периоди, в които бяхме много прецизни, но имаше и такива, в които се поставихме в трудности, начинът, по който допуснахме попаденията“, допълни той.

Артета е допълнително разочарован от загубата, тъй като тя му бе нанесена от неговия бивш тим, от треньора, на който до неотдавна той бе помощник. А ето какво бе мнението на Хосеп Гуардиола за мача

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички