Терминатор: Де Бройне блъска Артета и посреща летящи бутилки с лице към тях (ВИДЕО)


Терминатор: Де Бройне блъска Артета и посреща летящи бутилки с лице към тях (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6226 0

Манчестър Сити записа безценен успех срещу Арсенал с 3:1, чрез който си върна първото място, макар и да е с мач повече от "топчиите". Вероятно най-добрият за селекцията на Пеп Гуардиола на терена в този двубой бе Кевин де Бройне.

Белгиецът успя да се възползва от много груба грешка на Томиясу, за да открие резултата с красив прехвърлящ удар, а през второто полувреме се отличи с шеста асистенция за сезона към Ерлинг Холанд. Де Бройне има повече голови подавания към норвежеца, отколкото всяко друго дуо.

Полузащитникът на Манчестър Сити обаче успя да си навлече и гнева на домакинските привърженици на Арсенал. В момент от двубоя мениджърът на "топчиите" Микел Артета опита да хитрува и да забави бързото подновяване, "скривайки" топката от Де Бройне.

Завладян от емоциите, халфът избута треньора, с когото доскоро работи на "Етихад Стейдиъм". Впоследствие Де Бройне обясни нещо на мениджъра. Известно е, че Пеп Гуардиола и Артета са в отлични отношения.

Вероятно до голяма степен продиктувано от този момент, когато Де Бройне бе заменен при оставащи секунди до края на редовното време, към него полетяха пластмасови бутилки. Той обаче далеч не показа притеснение и през цялото време гледаше към феновете, които ги хвърлиха, макар и с риск да бъде уцелен по лицето.

Вижте и двата момента чрез видеото по-долу в материала. Вижте повече за това как в мач с куп рекорди и постижения груби грешки на Арсенал върнаха Сити на върха (ВИДЕО). *Вътре можете да видите и гола на Де Бройне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички