Гуардиола към Джерард: Толкова много съжалявам, направих много тъп коментар


Гуардиола към Джерард: Толкова много съжалявам, направих много тъп коментар
Снимка: Getty Images

3957 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола направи публично извинение към легендата на Ливърпул Стивън Джерард. Причина за това е коментар на испанския специалист преди около седмица, в който се изказа неуважително.

Той бе по случай обвиненията към "гражданите" за неспазване на правилата, заради което ги грозят сериозни санкции. Тогава Гуардиола защити отбора си, но намеси онова популярно подхлъзване на Джерард, с което Ливърпул до голяма степен загуби титлата през 2014 година.

"Извинявам се на Стивън Джерард за моя ненужен и глупав коментар, който направих за него последния път. Той знае колко се възхищавам на него и на кариерата му. Направил е много за страната, в която живея и работя. Засрамен съм от себе си заради това, което казах, защото той не го заслужава.

Наистина вярвам и заставам зад думите си от последната пресконференция, с които защитих клуба ми, но не представих Сити в добра светлина, като поставих името на Джерард в тези глупави коментари.

Извиних му се лично, но трябва да го направя и тук също. Толкова много съжалявам за него, за Алекс, неговата жена, за децата, за цялото семейство, защото беше глупав коментар" - призна мениджърът на Сити. А кой е най-добрият отбор във Висшата лига според Гуардиола?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички