"Винаги ме впечатлява"! Гари Невил отличи звезда на Челси, въпреки ремито с Фулъм


"Винаги ме впечатлява"! Гари Невил отличи звезда на Челси, въпреки ремито с Фулъм
Снимка: GettyImages

1113 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Гари Невил, похвали защитника на Челси - Тиаго Силва, въпреки поредния разочароващ двубой на "сините" във Висшата лига.

В петък възпитаниците на Греъм Потър завършиха при нулево равенство с Фулъм. Те създадоха много положения, но така и не намериха пътя към вратата на съперника. За да оставят своята мрежа суха, голяма заслуга имаше именно Силва.

След края на срещата Невил сподели, че винаги бива впечатлен от бразилския ветеран, когото определя като ключова фигура както на терена, така и в съблекалнята на отбора.

"Най-позетивното нещо за мен бяха централните защитници. Джейми (Карагър) спомена Бадиашил, но мисля, че Тиаго Силва беше фантастичен. Той ме впечатлява всеки път, когато го видя. Играч от световна класа, определено. Може да бъде и е много важен за тях", коментира пред "Sky Sports" бившият десен краен бранител и продължи.

"Трябва някак да обедини съблекалнята, защото някои ще бъдат разочаровани, разстроени и унили. Видяхме група футболисти да тренират на терена след срещата през нощта. Повярвайте ми, това са играчи, които искат да се състезават за първия отбор. Искат минути на игрището.

Не желаят просто да тренират в 11 часа през нощта на празен стадион. Ще има много подобни ситуации пред състава на Челси този сезон", допълни още той.

Ето коя легенда на лондончани може да се завърне в клуба благодарение именно на Силва

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички