След многомилионната селекция: Тод Боели смята, че Челси има това, от което се нуждае


След многомилионната селекция: Тод Боели смята, че Челси има това, от което се нуждае
Снимка: Getty Images

1339 0

Стана ясно, че новият собственик на Челси е изключително доволен от свършената работа по зимната селекция и е на мнението, че неговият клуб вече има всичко нужно да се бори наравно с останалите отбори от топ 6 на Висшата лига, твърди "talkSPORT".

Приближени до източника съобщават още, че Боели е работил заедно с Греъм Потър и неговия екип по всеки един от трансферите и привлечените играчи са обсъдени до един с британския специалист.

За два трансферни прозореца, под собствеността на Боели, Челси пръсна около £650 милиона за нови играчи – и мнозина поставиха под съмнение предполагаемия "щедър" подход на американския милиардер към пазара.

"Не мисля, че разходите за нови играчи ще продължават със същата скорост. Със сигурност следващите трансферни прозорци ще бъдат различни, но Челси се нуждаеше от това подсилване", споделя  Потър.

"Със сигурност не се оплаквам от позицията си тук, това е сигурно. Мисля, че ще откриете, че футболните мениджъри могат да се оплачат от почти всичко по всяко време. В момента съм тук, това е фантастична възможност и наистина се вълнувам от нея", добавя още британският специалист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Челси изхвърли своя голяма звезда от състава за Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички