Гари Невил посъветва Антони да взима пример от звездата на Манчестър Сити Риад Марез


Гари Невил посъветва Антони да взима пример от звездата на Манчестър Сити Риад Марез
Снимка: Getty Images

6915 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Гари Невил, разкритикува нападателя на отбора Антони, който показва колебливи игри и все още не успява да се утвърди сред възпитаниците на Ерик тен Хаг.

Според бившия бранител, бразилецът е твърде предсказуем. Поради тази причина, той го посъветва да взима пример от звездата на Манчестър Сити Риад Марез.

"Мислех много относно Антони в последните дни. Трябва да развие и присвои силните страни от играта на Марез. В момента той все още е малко предвидим в опитите си винаги да набляга със сила на левия си крак", коментира Невил пред "Скай Спортс" и продължи.

"От Антони се нуждаем от повече. Трябва да погледне Марез и да види как може да се превърне в подобен играч през следващите 18 месеца", допълни още той, докато друга легенда на Юнайтед - Рой Кийн, също изрази мнение по въпроса.

"Друго нещо, което трябва да научи от факта, че играе за голям клуб като Манчестър Юнайтед, е да работи усърдно без топка. Трябва да помага на съотборниците си малко повече, но мисля, че това ще се случи", каза Кийн.

Ето как Ерик тен Хаг защити Антони от критиките

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички