След равенството с Фулъм: Треньорът на Челси призова феновете за търпение


След равенството с Фулъм: Треньорът на Челси призова феновете за търпение
Снимка: Getty Images

2243 0

Старши треньорът на Челси - Греъм Потър, призова феновете на "сините" за търпение, след като тимът му завърши 0:0 на свой терен с Фулъм в среща от 22-ия кръг на английската Висша лига.

Въпреки похарчените стотици милиони през януари, домакините разочароваха "Стамфорд Бридж" и спечелиха само точка, която им позволи да изместят поне временно Ливърпул от деветото място. Челси има 30 пункта, а отборът на Юрген Клоп е с 29, но и два изиграни мача по-малко.

"Имаше много голямо вълнение и позитивизъм от самото начало на мача, атмосферата беше на ниво. Духът на играчите беше наистина добър. Те работиха здраво един за друг срещу добре организиран отбор. Футболистите на Фулъм са заедно от известно време, докато ние сме на съвсем различен етап", обясни Потър след последния съдийски сигнал и допълни:

"Нашите играчи тепърва се връщат от контузии, а имаме и нови имена. Трябва ни време, за да подредим всичко. Трябва да стабилизираме представянето си и да станем един наистина добър отбор. Работим заедно върху това. Новите футболисти се адаптират към новата държава и новото първенство, а това не е лесен процес".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - На Греъм Потър му се наложи да отговаря защо е оставил Обамеянг извън групата на Челси за ШЛ

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички