"Винаги искаме нещо, което нямаме"! Звезда на Ливърпул сподели, че завижда на Дарвин Нунес


"Винаги искаме нещо, което нямаме"! Звезда на Ливърпул сподели, че завижда на Дарвин Нунес
Снимка: GettyImages

5798 0

Полузащитникът на Ливърпул - Тиаго, не крие, че завижда на решителността на своя съотборник Дарвин Нунес да вкарва голове. Халфът сподели, че самият той не бива обзет от мисли за шут, а по-скоро за подаване към нападателите.

"Когато си в мача, когато изживяваш играта, просто реагираш. Не може да мислиш много, но бързането не е моето нещо. Обичам да карам отбора да играе бавно или бързо, когато трябва. Най-добрите играчи в света правят нещо, което не мога, а именно - опитват да вкарат 40 гола на сезон", заяви Тиаго пред медиите, отправяйки упрек към самия себе си.

"Казвам на Дарвин, че никога в живота си не съм имал чувството да изстрелям топката от 30 метра. Чувствам, че понякога завиждам на това, със сигурност. Това обаче е животът, винаги искаме нещо, което нямаме", допълни още той.

Нунес и Тиаго в Ливърпул

През сезона до момента Дарвин Нунес има записани 14 гола и 4 асистенции в 36 мача във всички турнири с червения екип. Тиаго от своя страна изигра 25 двубои през настоящата кампания, записвайки едва 1 асистенция. В общ план за престоя си на "Анфийлд" полузащитникът има на сметката си 94 срещи, 3 попадения и 6 голови подавания.

Треньорът на мърсисайдци - Юрген Клоп, от своя страна не е доволен от един от аспектите в играта на друг свой голаджия - Мохамед Салах. Това налага наставникът да предприеме спешни действия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички