След пропуските: Клоп отнема на Салах изпълнението на дузпите в Ливърпул?


След пропуските: Клоп отнема на Салах изпълнението на дузпите в Ливърпул?
Снимка: Getty Images

2727 0

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах може да загуби ролята си на изпълнител на дузпите за тима във Висшата лига. До това може да доведе пропускът му от бялата точка вчера в двубоя с Арсенал, завършил с равенство 2:2.

Мърсисайдци получиха 11-метров наказателен удар при резултат 2:1 в полза на съперника. Египтянинът обаче пропусна да изравни резултата за своя тим.

Трябва да се отбележи, че крилото пропусна от бялата точка и миналия месец срещу Борнемут. Дотогава обаче той е реализирал всичките си дузпи с екипа на Ливърпул.

Нещо повече, звездата е изпълнил 29 дузпи за "червените" и не е успял да превърне в гол само 5 от тях. Последните му два пропуска от бялата точка обаче карат мениджъра Юрген Клоп да помисли за друг изпълнител.

"Това е нещо, за което ще говорим с него, но не тук", сподели по повода Клоп, цитиран от "Liverpool Echo". Тези дни Алисон разкри за скандал в Ливърпул след мача с Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички