Легенда на Юнайтед: Робъртсън дръпна съдията, преди да бъде ударен


Легенда на Юнайтед: Робъртсън дръпна съдията, преди да бъде ударен
Снимка: Getty Images

2406 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн коментира скандалната случка от мача между Ливърпул и Арсенал (2:2), когато страничният съдия удари с лакът футболиста на мърсисайдци Анди Робъртсън.

Какво се случи?

Кийн е на мнение, че футболистът е хванал ръката на рефера, преди той да го удари. В ситуацията Робъртсън се приближи до рефера Константинос Хацидакис и започна да му говори нещо. Страничният съдия се отдалечи от него и сякаш го удари в лицето.

След този епизод футболистите на Ливърпул наобиколиха главния рефер Пол Тиърни, призовавайки го да обърне внимание на инцидента. Защитникът на "червените" получи жълт картон за възмущението си.

Съветът на Кийн към Робъртсън

"Не съм виждал нищо подобно. Но Робъртсън... Не беше ли първият, който сграбчи страничния съдия? Не съм сигурен. Но Робъртсън се оплаква. Трябваше повече да се тревожи за играта си в защита", каза Кийн, цитиран от "Sky Sports".

"Гледал съм Робъртсън няколко пъти и той се държи като голямо дете. Просто продължи да играеш и се концентрирай върху играта в отбрана. Той наистина първоначално хваща страничния съдия", допълва легендата на "червените дяволи". Видео от ситуацията, в която Робъртсън поема удар, можете да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички