Тежко наказание за съдията, ударил в лицето ас на Ливърпул


Тежко наказание за съдията, ударил в лицето ас на Ливърпул
Снимка: Getty Images

2756 0

Асистент арбитърът Константин Хадзидакис няма да изпълнява задълженията си, докато не бъде завършено разследването за удар с лакът срещу Анди Робъртсън, потвърдиха от Съдийската комисия на английската Висша лига.

Робъртсън се насочи към Хадзидакис след последния съдийски сигнал на първата част при равенството 2:2 между Ливърпул и Арсенал в неделя, като бранителят заяви, че лайнсменът го е ударил в гърлото секунди по-късно. Шотландският национал получи жълт картон за участието си в инцидента от главния рефер Пол Тиърни, докато капитанът на мърсисайдци Джордан Хендерсън поиска обяснение от съдийската бригада.

ПГМОЛ няма да назначава Константин Хадзидакис за мачове в нито един турнир под шапката му, докато ФА разследва инцидента с асистент арбитъра и защитника на Ливърпул Андрю Робъртсън на „Анфийлд“, се казва в съобщението на Съдийската комисия.

След края на срещата мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че не е видял ситуацията. „Знам, че се е случило, но не го гледах. Ако е станало, кадрите ще говорят сами за себе си“, каза наставникът на „червените“.

А ето ТУК  вижте подробности  за инцидента.


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички