Клоп се зарадва след дузпата на Салах - помисли, че е вкарал, а после... (ВИДЕО)


Клоп се зарадва след дузпата на Салах - помисли, че е вкарал, а после... (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2000 0

След поредицата от победи Арсенал завърши наравно 2:2 с Ливърпул, въпреки че имаше аванс от две попадения. Така Манчестър Сити ще има шанс да съкрати изоставането си от върха на четири точки, тъй като е с мач по-малко.

"Артилеристите" обаче можеха да си тръгнат от "Анфийлд" и с празни ръце - въпреки споменатия аванс. Те получиха един гол още до края на полувремето, а изравнителното попадение дойде три минути преди края на редовното време.

Паритетът можеше да бъде възстановен и по-рано, но Мохамед Салах пропусна дузпа в 54-тата минута. Това е втора изпусната за него в последно време, след като преди няколко седмици го стори и срещу Борнемут.

Любопитна ситуация от този момент обикаля социалните мрежи часове по-късно. В нея е замесен и мениджърът Юрген Клоп. Той стоя с гръб към терена по време на изпълнението на Салах и явно се заблуди, че е било сполучливо, тъй като показа лека радост с юмрук. Впоследствие реакцията му, когато разбра, че няма гол, бе комична. Вижте епизодът чрез видеото по-долу в материала.

Дори се появиха информации, че след пропуска Клоп ще отнеме изпълнението на дузпи от Салах в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички