"Двете неща, които обичам да ям"! Гаджето на Дарвин Нунес скандализира със сексуална шега (СНИМКА)


"Двете неща, които обичам да ям"! Гаджето на Дарвин Нунес скандализира със сексуална шега (СНИМКА)
Снимка: instagram.com/darwin_n9

8198 0

Приятелката на звездата на Ливърпул Дарвин Нунес - Лорена Маняс, скандализира със сексуална шега, която отправи към своя любим пред широката футболна общественост. Красавицата публикува снимка с провокативен текст в социалните мрежи.

На фотото се вижда как таранът на мърсисайдци яде суши. Към снимката Маняс прибави и текст, гласящ "Двете неща, които най-много обичам да ям".

Написаното бързо "взриви" "Инстаграм", а феновете не пропуснаха да отговорят на закачката. "Тя изживява една мечта. Не мога да я виня, бих казала същото", гласяха само част от коментарите под разпространената навсякъде снимка.

Маняс и Дарвин се превръщат в една от най-популярните двойки на Острова, откакто уругвайският нападател подписа с Ливърпул от Бенфика за сумата от 64 милиона паунда. Въпреки че акаунтът на Лорена в "Инстаграм" е заключен, той се радва на повече от 130 000 последователи.

Това обаче далеч не е единствената авантюра на Нунес в социалните мрежи. Наскоро той се превърна в обект на подигравка от дете, което целеше и успя да го изложи с колоритно видео.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички