Решават бъдещето на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед


Решават бъдещето на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2857 0

Кристиано Роналдо напусна резервната скамейка на Манчестър Юнайтед преди последния съдийски сигнал по време на победата на "червените дяволи" с 2:0 над Тотнъм и се предполага, че е напуснал "Олд Трафорд" малко след това.

В резултат на това португалецът беше изгонен от първия отбор и тренираше с младежите до 21 години. Той отсъстваше и, когато Манчестър Юнайтед завърши наравно 1:1 с Челси.

Какво ще е необходимо на Роналдо, за да се върне в състава?

The Athletic съобщава, че Тен Хаг е категоричен, че иска Роналдо като опция за остатъка от сезона, но първо иска да чуе какво мисли португалецът за ситуацията и дали може да приеме да не е титуляр всяка седмица.

Ако нападателят приеме гъвкавост при избора си и се извини, се очаква той да се присъедини отново към тренировките на първия отбор. Ако той отхвърли намалена роля и настоява да напусне отново, тогава треньорът ще му позволи да проучи отново намирането на нов клуб, което за момента не изглежда толкова лесна задача.

Къде ще се озове Кристиано, ако не остане в Юнайтед?

Португалецът получава огромна заплата и независимо дали го харесвате или не, трудно е да не видите, че нападателят вече наистина не се вписва в повечето модерни отбори, тъй като вече не е във върховата си форма и атакуващата му мощ не е същата.

Освен това се разбира, че Роналдо иска да играе в Шампионската лига, като половината от участниците през този сезон са извън надпреварата през януари, а близки до звездата признават, че е възможно той да се озове в по-слабо първенство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички