Важен за Челси футболист пропуска дербито с Манчестър Юнайтед


Важен за Челси футболист пропуска дербито с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

5446 0

Наставникът на Челси Франк Лампард сподели, че Кристиан Пулишич ще пропусне сблъсъка на тима срещу Манчестър Юнайтед в понеделник. Националът на САЩ се възстановява, след като пропусна шест срещи на своя отбор заради мускулна травма. Пулишич не е играл от равенството 1:1 на Челси при гостуването на Брайтън на 1-ви януари.

Лампард заяви на днешната пресконференция на отбора, че американецът се възстановява заедно с друг от контузените в отбора Рубен Лофтъс-Чийк, но въпросните играчи няма да са на линия за двубоя срещу Манчестър Юнайтед в понеделник. „Кристиан тренира с отбора под 23 години днес и ще бъде там за кратък период от време, тъй че няма да бъде здрав за мача с Юнайтед. Рубен също няма да бъде на линия за този мач, но се приближава до завръщане и тренира усилено. Той трябва да изиграе още няколко мача с резервите, но е чудесно, че почти се възстанови“, каза Франк Лампард.

Все още не е ясно и дали титулярният нападател Тами Ейбрахам ще започне двубоя срещу Манчестър Юнайтед. Реализаторът, който се превърне в един от най-важните играчи за Челси през този сезон, имаше нужда от инжекция, за да играе в мача срещу Лестър в предния кръг. А ето какво трябва да направи Франк Лампард, за да преобрази Челси през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички