Лампард определи ненужните четирима в Челси


Лампард определи ненужните четирима в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1771 0

Английският Челси се подсили с звездно попълнение, след като привлече атакуващият халф на Аякс Хаким Зиеш. Подобно на сделката между Барселона и нидерландския клуб за Френки де Йонг, Зиеш ще се присъедини към новия си отбор през юли. Лондончани вече са наясно и с това с кои играчи искат да се разделят в края на сезона.

Според "The Mirror", излишните в "синия" клуб са Миши Батшуай, Оливие Жиру, Вилиан и Педро. За бразилеца и французина клубът не очаква да получи някакви суми, тъй като договорите им изтичат в края на сезона. Вилиан може да премине в Барселона, а от Жиру се интересуват общо четири клуба.

Нито един от излишните играчи не може да се похвали със стабилно място в основния състав през този сезон. В същото време мениджърът Франк Лампард се надява да осъществи още няколко входящи трансфера през лятото. Както е известно, Челси не подписа с никой футболист през последните два трансферни прозореца. За лято 2019 причината беше наложеният им трансферен бан. А към коя звезда от Серия А "сините" проявяват интерес вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички