Челси отпада от битката за Санчо, ето кой е новият фаворит за подписа му


Челси отпада от битката за Санчо, ето кой е новият фаворит за подписа му
Снимка: Getty Images/Guliver

2329 0

Манчестър Юнайтед е новият фаворит за подписа на крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо. „Червените дяволи“ трябваше да водят битка с Челси за трансфер на младия футболист, но сега явно лондончани ще се откажат от възможността да го привлекат на „Стамфорд бридж“, след кат във вчерашния ден Челси договори крилото на Аякс Хаким Зиеш.

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер постави Санчо като основна трансферна цел на отбора през лятото. „Червените дяволи“ искат да засилят конкуренцията в предни позиции, а английският национал би запълнил някои от дупките на „Олд Трафорд“. 19-годишният футболист бе свързавн с трансфер в Челси, след като заяви, че иска да се завърне в родния си Лондон след края на сезона. „Сините“ търсеха крило, което да замени застаряващите Уилиян и Педро и явно намериха своя човек в лицето на Хаким Зиеш. Това означава, че тимът на Франк Лампард най-вероятно ще отпадне от битката за подписа на Санчо.

Въпреки това се очаква Манчестър Юнайтед да срещне сериозна конкуренция за евентуалното привличане на английския национал на „Олд Трафорд“. Ливърпул и Манчестър Сити също са сред тимовете, които желаят младия играч в редиците си. А ето какви други проблеми могат да срещнат от Юнайтед при опитите си да привлекат играча.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички