Липсата на важен играч се отразява на Челси според Лампард


Липсата на важен играч се отразява на Челси според Лампард
Снимка: Gulliver/GettyImages

2308 0

Наставникът на Челси Франк Лампард се надява Кристиан Пулишич да бъде готов за игра след зимната пауза в Английската Висша лига. Американецът е извън терените от Нова година, но Челси нямат двубой в следващите две седмици, като играят чак на 17-ти февруари, когато срещат отбора на Манчестър Юнайтед, тъй че крилото има достатъчно време да бъде на линия за дербито.

Самият Лампард коментира ситуацията около травмата на американския футболист. „Трудно ми е да кажа кога ще се върне той. Опитахме да задвижим процеса по неговото връщане, но трябва да не рискуваме, ако той не е напълно готов за игра. Зимната пауза е добър период, тъй като имаме няколко седмици на разположение. Няма да имам отговор по темата, докато не подновим тренировки. Да, той ни липсва, защото е много качествен играч и беше в много добра форма преди Коледа. Но в неговото отсъствие трябва да изпъкнат останалите. Разбира се, трябва да сме щастливи, когато той се върне“, каза Лампард.

Кристиан Пулишич дойде в Челси от Борусия Дортмунд през миналото лято. 21-годишният футболист е изиграл 23 срещи за лондонския тим във всички турнири, в които е допринесъл с 6 гола и 6 асистенции. А ето какво е бъдещето на един от съотборниците на Пулишич в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички