В Манчестър Юнайтед са категорични, че ще задържат Кристиано Роналдо и след януари


В Манчестър Юнайтед са категорични, че ще задържат Кристиано Роналдо и след януари
Снимка: Getty Images

1254 0

Въпреки че летният трансферен прозорец отдавна затвори, спекулациите около бъдещето на Кристиано Роналдо продължават. Сега ESPN твърди, че в Манчестър Юнайтед вярват, че ще запазят португалеца в редиците си и след януарския трансферен прозорец.

Според информацията от авторитетния източник ръководните фактори на "Олд Трафорд" смятат, че португалеца ще остане в тима поради факта, че е имало слаб интерес към услугите му през последния летен трансферен прозорец.

Португалската икона искаше да напусне клуба това лято, но не успя да си тръгне, тъй като не предизвика интереса на отбори, които се класираха този сезон в Шампионска лига. Грандове като Челси, Байерн Мюнхен и Наполи бяха свързвани с Роналдо, но никой от тях така и не изпрати оферта до Юнайтед.

Смята се, че Роналдо не е никак доволен от игровото си време, под ръководството на мениджъра Ерик тен Хаг, и може да настоява за напускане през януари, ако нещата не се променят. Той е бил на пейката в последните пет мача на Юнайтед от Висшата лига. В четири от тях португалецът влезе като резерва.

Петкратният носител на "Златната топка" все още може да играе в Шампионска лига този сезон, ако се присъедини към клуб, който се класира за елиминациите на надпреварата. Остава обаче да видим дали такъв клуб ще се появи и ще отправи оферта за него през януари.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой туски гранд заяви, че иска Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички