Ерик тен Хаг разкри какво е казал на футболистите на Манчестър Юнайтед на полувремето на мача с Омония


Ерик тен Хаг разкри какво е казал на футболистите на Манчестър Юнайтед на полувремето на мача с Омония
Снимка: Getty Images

1389 0

Във вечерта на 6 октомври Манчестър Юнайтед се върна, макар и на трудно, на победния път, надделявайки над Омония в Никозия с 3:2. "Червените дяволи" събраха актив от 6 точки и са на второ място в Група "Е" на турнира Лига Европа. Лидер е Реал Сосиедад с 9 пункта, на трета позиция е Шериф Тираспол с 3, а на дъното е Омония (0 точки).

Старши треньорът на английския гранд - Ерик тен Хаг, не остана очарован от случилото се в Кипър, след като тимът му изоставаше с 0:1 след първите 45 минути:

"Започнахме добре, но след това допуснахме много груба грешка, а и като цяло изиграхме изключително слаби 10 минути в края на полувремето. Трябва да си извлечем поука от всичко това. Дадохме шанс на съперника до последно да е в мача, а не трябваше", заяви той на пресконференция и разкри какво е казал на футболистите си на почивката:

"На полувремето казах на играчите да тичат повече, защото бяхме прекалено статични. Така накарахме съперника да се изнесе по-напред и се откриха свободни пространства. Мачът днес беше само загрявка, в неделя трябва да дадем истинския отговор на загубата от Манчестър Сити". Идната неделя Манчестър Юнайтед гостува на Евертън в мач от 10-ия кръг на Висшата лига - 9 октомври, 21:00 часа!

*Как се разви мачът Омония Никозия - Манчестър Юнайтед - прочетете в ТОЗИ МАТЕРИАЛ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички