Четиримата играчи, които могат да заменят Роналдо в Манчестър Юнайтед


Четиримата играчи, които могат да заменят Роналдо в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1966 0

Бъдещето на Кристиано Роналдо на „Олд Трафорд“ все още е под въпрос. През лятото португалският нападател пожела да напусне Манчестър Юнайтед, но така и не получи предложение, което да отговаря на изискванията му. Освен това от клуба бяха категорични, че не желаят да се разделят с петкратния носител на Златната топка.

В момента отново започват да се въртят спекулации относно бъдещето на португалеца, след като беше оставен на резервната скамейка в срещата на „червените дяволи“ с градския им съперник Манчестър Сити. „Гражданите“ се сдобиха с трите точки за този кръг от Висшата лига, след като се наложиха с 6:3 над Манчестър Юнайтед.

Ерик тен Хаг сподели, че не е вкарал португалския нападател в игра „от уважение към голямата му кариера“. Съобщава се, че след като Роналдо остана на скамейката за двубоя, нападателят ще търси нов отбор, към който да се присъедини през януари.

Ето и футболистите, които от Манчестър Юнайтед наблюдават за евентуални заместници на португалската звезда.

Виктор Осимен

Нигерийският национал беше свързан с преминаване на „Олд Трафорд“ през лятото, но сделката така и не се състоя, защото Манчестър Юнайтед не беше готов да плати 100 милиона паунда на Наполи.

Въпреки добрия старт на сезона за Наполи, Осимен е далеч от най-добрата си форма и се е разписал само два пъти в Серия А.

Наполи в момента оглавява групата си в Шампионска лига, след като победи убедително Ливърпул, Рейнджърс и Аякс. В Италия също заема челната позиция.

Айвън Тони

Нападателят на Брентфорд може също да бъде смятан като опция за заместник на Роналдо. 26-годишният играч отбеляза 14 гола през изминалия сезон, а в момента има 5 гола в 8 изяви. Тони може да се съгласи да премине в по-голям клуб, за да увеличи шансовете си да получи повиквателна за националния отбор.

Коди Гакпо

Талантливият холандец беше набелязан от Юнайтед през лятото заедно с крилото на Аякс Антони, който в крайна сметка подписа с „червените дяволи“ в последния ден от трансферния прозорец.

Беше съобщено, че Гакпо не се смята за алтернатива на Антони и Юнайтед планира да привлече и двамата играчи. Въпреки това Гакпо остана в ПСВ Айндховен, въпреки и интереса от страна на Саутхемптън.

Оттогава 22-годишният футболист показа някои впечатляващи изяви за отбора на Рууд ван Нистелрой. Гакпо има 10 гола и 9 асистенции в 14 мача във всички турнири.

Тами Ейбрахам

Бившият играч на Челси се утвърди като любимец на феновете, след като премина в Рома.

Нападателят помогна на отбора на Жозе Моуриньо да триумфира в Лигата на конференциите миналия сезон.

Въпреки че Ейбрахам декларира, че е щастлив в Италия, оферта от около 80 милиона паунда може да изкуши Рома да продаде нападателя.

След като нападателят отбеляза само два гола досега от началото на новия сезон, шансовете му да играе на Световното първенство избледняват. Евентуално завръщане във Висшата лига би могло да увеличи шансовете му да облече фланелката на националния отбор.

Раздялата на Манчестър Юнайтед с Кристиано Роналдо може да осигури 100 млн. паунда за зимни трансфери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички