Сензационно! Турски гранд мечтае за „трансфера на века“ – иска да се подсили с Кристиано Роналдо


Сензационно! Турски гранд мечтае за  „трансфера на века“ – иска да се подсили с Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

62471 0

Шокираща и сензационна новина се разпространи в Турция. Истанбулският гранд Галатасарай търси вариант да осъществи трансфера на века, привличайки Кристиано Роналдо, гръмна изданието „FotoMac“.

Към момента бъдещето на 37-годишната португалска звезда в Манчестър Юнайтед е изключително несигурно. Още през изминалото лято Кристиано се надяваше да си тръгна от „Олд Трафорд“, за да премине в отбор, който играе в Шампионската лига. В крайна сметка той остана при „червените“ дяволи“, но напоследък дори и не играе толкова често, колкото му се иска.

Турското издание твърди, че вицепрезидентът на „Чим Бом“  Ерден Тимур е готов да мобилизира всички финансови средства, за да доведе Роналдо в отбора. Както е извество, Кристиано прибира астрономическите 385 000 паунда на седмица в Манчестър Юнайтед.

Медията пише още, че Галатасарай усети пулса си през летния трансферен прозорец. В клуба акостираха куп звезди. Сред тях са Мауро Икарди от ПСЖ, Дрис Мертенс от Наполи, Хуан Мата от Манчестър Юнайтед, Лукас Торейра, както и Харис Сеферович от Бенфика.

В момента „Чим Бом“ е на 4-то място в класирането в местното първенство със 17 точки, колкото има и първия Истанбул Башакшехир. Амбициите на Галатасай са догодина да се завърне в групите на Шампионската лига.

А ето за коя недоволна звезда на ПСЖ дебнат три топ отбора от Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички