В Арсенал ликуват: Габриел Мартинели подписва за дълго с лондончани


В Арсенал ликуват: Габриел Мартинели подписва за дълго с лондончани
Снимка: Getty Images

1767 0

Спекулациите около бъдещето на една от големите звезди на Арсенал - Габриел Мартинели, може в скоро време да приключат, тъй като "артилиеристите" са се разбрали с бразилеца за удължаването на контракта му.

Лондонският гранд и Мартинели са се обвързали до края на сезон 2023/24, като в договора на футболиста има опция за удължаване с още един сезон. Много медии на Острова съобщават обаче, че управата на клуба и футболистът са се разбрали за контракт, който ще задържи бразилеца на "Емиратс" до 2027-а година, а той ще прибира около 200 хиляди паунда седмично.

Имаше много спекулации за бъдещето на 21-годишния футболист. Неговото име се свързваше силно с отбори като Барселона, Милан и ПСЖ, но по всичко личи, че той няма да си тръгне от Северен Лондон.

Мартинели прави чудесен сезон във Висшата лига до момента. В 14 участия в английския елит той има 5 попадения и 2 асистенции и е ключова част от стартовата единайсеторка на Микел Артета. 

Той пристигна в британската столица от бразилския Итуано през 2019 година, като му отне 2 години да спечели доверието на своя мениджър. Мнозина са на мнението, че Мартинели може да се превърне в следващата легенда на Арсенал.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсенал взима 23-годишен полузащитник на Рома?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички